цена:

19800 лв.

спести 26%
1 2 3 4 5
  Топ оферта за 2016 - Автобусна..   Автобусна екскурзия до Златна Прага -..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 * Ваучерът е валиден за един човека, настанен в стая за двама; 
 * Ваучерът включва: транспорт, 2 нощувки с 2 закуски в хотел 2/3*;
 * Aко сте използвали услугата за заплащане само на капаро, след закупуването на ваучера се задължавате да доплатите останалата сума в офис на Караджъ Турс, в случай че не сте, ваучерът не подлежи на възстановяване; 
 *След закупуването на ваучера се задължавате в срок от 7 дни да се свържете с офиса на Караджъ Турс да сключите договор за организирано пътуване  и да уточните доплащанията към пакета;
 * Ваучерът важи за отпътуване на посочените дати и не подлежи на промяна; За смяна на дата (при възможност) се налага наказателна такса в размер на 30.00 лв. на човек;
 * Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане; 
 * Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя; 
 * След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност; 
 * Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й;

Топ оферта за Празници 2016 - Автобусна екскурзия до Косово от София с 2 нощувки

ДАТИ 2016:  22.09.2016 Септемврийски празници.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
 • Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3* в района на Прищина;
 • Бонус: Закуска в град Скопие;
 • Бонус: Свободно време за фотопауза и разходка в Скопие;
 • Бонус: По пътя посещение на манастира "Успение Богородично" в Грачаница;
 • Пешеходна разходка в Прищина;
 • Водач от фирмата организатор.
ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Разходи от личен характер;
 • Медицинска застраховка;
 • Входни такси по посещаваните обекти;
 • Програми по желание;
 • Традиционна вечер;
 • Входна такса за Националния музей на Косово (2 ЕUR);
 • Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт.

Програма:
ДЕН 1

Отпътуване от София в 6:00 ч. от Автогара "Сердика", Кюстендил - 7:30 ч. по маршрут Крива Паланка - Скопие - Прищина. Пристигане в Скопие около 09:00ч. Бонус: Закуска в град Скопие. Свободно време в центъра на града за разходка и възможност за покупки. През свободното време желаещите могат да посетят самостоятелно Старият квартал “Вароша”; крепостта “Скопско кале” и църквата “Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Каменния мост и къщата музей на майка Тереза (отвън). Отпътуване към Прищина в 11:00ч. Пешеходна разходка в Прищина: паметникът на албанския национален герой Скендербег, най-новият парламент в Европа, Чаршия Джамия от 15 век, Националният музей, джамията Яшар паша (16 век), сградата на Академията - османски конак от 19 век, Часовниковата кула, хамамът, най - старата джамия в Прищина - Фатих (15 век) наричана още Царската джамия. Настаняване. Нощувка.

ДЕН 2
Закуска.

Екскурзия по желание срещу доплащане: 8:00 ч. - oтпътуване за Призрен - град със запазено османско наследство. Пешеходна разходка: православната църква Св. Богородица Льевишка (отвън), джамията Синан Паша, крепостта Каляя служила за столица на цар Стефан Душан. Oтпътуване за Пея - албанското име на град Печ. Посещение на Високи Дечани, един от най-значимите сръбски православни манастири, основан през 1327 г. от цар Стефан Дечански. Поради своята автентична архитектура и около 1000 стенописа от 14 век манастирът е обявен за паметник от Световното културно наследство на ЮНЕСКО. Посещение на Сръбската Патриаршия в Печ, действащ женски православен манастир от 14 век, разположен в живописния каньон на река Ругова. Връщане в Прищина.
По желание и предварителна заявка : Традиционна вечеря. Нощувка.

ДЕН 3

Закуска. 8:00 ч. - Свободно време за посещение на Националния музей. Отпътуване за България.
Бонус: По пътя посещение на манастира "Успение Богородично" в Грачаница, разположен в район с преобладаващо сръбско население. Манастирът е завършен през 1321 г. от крал Милутин и е истински шедьовър на архитектурния стил, наречен Палеологов Ренесанс, а фреските са изключително добре запазени. Отпътуване за София. Пристигане в София късно вечерта. 

Офертата е предоставена от " Караджъ Турс Интернешънъл" ООД ,ЕИК: BG131323312 . Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е от 29.08.2016 до 20.09.2016г.. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум един ваучер.

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, ул. "Уилям Гладстон" 46 Виж на картата
Телефон: 0700 10 403 и 02 980 74 85
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора (N 15 921 1315 0000501313 при ЗАД "Армеец" с обхват до 26.11.2016г.), член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 19:00 часа,
събота от 10:00, до 16:00 часа, неделя - почивен ден

Коректност на партньора: