цена:

1760 лв.

спести 20%
1 2 3 4
  Ексклузивно! 3 кг. Пълнен шаран..   Пълно счетоводно обслужване на нови..
• Срещу един ваучер Вие получавате по избор:
- 1 бр. опаковка крем с мравчена киселина за лице Гутто 50 мл
или
- 1 бр. опаковка крем с мравчена киселина за тяло Гутто 150 мл
или
- 1 бр. серум с мравчена киселина Гутто 50 мл;
• Ваучерът е валиден от 03. 12. 2011г. до 03. 01. 2012г.;
• Вашият или Вашите кремове можете да вземете от офисът ни в гр. Варна, бул. Осми Приморски полк 128, ет. 2, офис 29 или да получите (с куриер) на посочен от Вас адрес, като куриерската услуга на стойност 4.00 лв е за сметка на получателя (данни необходими за доставката – 2 имена, точен адрес и телефон за контакт и копие от ваучера);
• Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
• За контакт с нас:  089 2217777;
• След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно;
• Снимката/ите илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките на предлаганата стока/услуга.

Спри нежеланото окосмяване! Козметика за лице и тяло с мравчена киселина Гутто, само за 17.60 лева!

Само сега си избери: Крем за тяло с масло от яйцата на мравки, серум от масло от мравчени яйца, крем за лице с мравчена киселина за 17.60 вместо за 22.00 лева.
Нежеланото окосмяване създава неудобство на много жени. Гутто е метод за поддържане на кожата, спомагащ за отслабване и намаляване на нежеланото окосмяване. Гутто внася иновация в широко разпространената употреба на мравчената киселина от туркините, като я превръща в крем. Фирмата сега предоставя това постижение за употреба на жените по света с цел да им помогне качествено да се преборят с нежеланите косми по тялото. Стебло, корен и луковица са изграждащите елементи на косъма. Растежът на нормалното окосмяване протича през три етапа:
Анагенна фаза - активен растеж. Продължава няколко месеца. През тази фаза по-голямата част от телесното окосмяване е в етап на растеж.
Катагенна фаза - регресивна. Кратка фаза, по време на която корена на косъма се смалява.
Телоген - фаза на покой, продължаваща няколко месеца

Крем за тяло с масло от яйцата на мравки 150 мл:
Кремът Гутто е със специална формула, съдържаща глицерин, благодарение на която кремът овлажнява и успокоява кожата, прави я мека, гладка и здрава. Активната съставка в него е маслото от яйца на мравки. Благодарение на силното си въздействие, маслото намалява активността на луковицата. Така продължителността на анагенната фаза силно намалява и бързо преминава в теоген - фаза на покой. Употребата на крема предизвиква отслабване на корените, изтъняване на стеблото и с течение на времето окосмяването намалява, без да се нанасят поражения върху кожата.
За да може кремът да прояви своето максимално действие, космите трябва да са епилирани и порите да са отворени - например след душ в дните след епилация.

Начин на употреба: След електроепилация или кола маска, третираната част на тялото се почиства с топла вода и мек сапун или душ гел. Изчаква се да отмине раздразнението на кожата, след което кремът се нанася върху епилирания участък с масажиращи движения за 2-3мин. сутрин и вечер за период от 5 дни.

Серум от масло от мравчени яйца 50 мл:
Като най-добро натурално решение за нежелано окосмяване по тялото и лицето, може да бъде използван дори за най-деликатните места. Благодарение на специалната си формула и способстващи действия, значително спомага за намаляването, отслабването и забавянето на повторния растеж на окосмението, увеличавайки качеството на кожната тъкан чрез подхранване.

Начин на употреба: След премахване на окосмяването чрез намазване, с пинсети и други методи, нанесете серума, като масажирате от 5 до 10 минути. За най-ефективни резултати се препоръчва ежедневна употреба преди сън.

Крем за лице с мравчена киселина 50 мл:
Гутто крем за лице с мравчена киселина подпомага забавянето на растежа на космените фоликули и допринася много за оставането им във фаза покой. Като резултат уникалния продукт Гутто крем за лице с мравчена киселина намалява количеството косми в зоните, където се нанася до 65%, отлага повторното им поникване с до 75% и ги прави по-немощни с до 46%. Това е един изцяло натурален продукт, който е открит в резултат на научни и дерматологични тестове.

Предимства: Механичните и изкуствени начини за премахване на нежеланото окосмяване са скъпи и също така изморителни. Начини като депилацията са винаги болезнени и въпреки факта, че изглежда евтин начин за кратък срок от време, може да се окаже по-скъп след по-дълго време. Гутто крем за лице с мравчена киселина се нанася върху почистена кожа след премахване на окосмяването. След 4 - 6 нанасяния продуктът намалява нежеланите косми по тялото и лицето до желаното ниво. Докато на Вас Ви се налага да ползвате сходни продукти всеки ден между две депилации, с употребата на Гутто крем за лице с мравчена киселина пет последователни дни са достатъчни след всяко премахване на косми. Още повече бихте могли да използвате Гутто крем за лице с мравчена киселина за всички части от тялото и дори и за най-деликатните части на лицето. Докато защитава РН баланса на Вашата кожа този продукт също така повишава мекотата и еластичността на кожата Ви.

Внимание: Използва се само външно. Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте при нормална, невисока, стайна температура.
Тествайте малко количество върху вътрешната част на китката преди употреба.

Адрес и контакт:

"Палома Ком" ЕООД
Варна, бул. Осми Приморски полк 128, ет. 2, офис 29 Виж на картата
E-mail: sales@kremove.com

За фирмата: Фирмата предлага 100% натурални продукти с изключителен ефект. Продуктите са разработени в лабораториите на компанията Гутто Козметикс с цел предлагане на клиентите най-доброто в сферата на козметиката.

Коректност на партньора:      

цена:

1760 лв.


спести 20% стойност 2200 лв. спести 440 лв.
  9 закупени