цена:

134700 лв.

1 2 3 4 5
  Самолетна екскурзия до Дубай с 5..   Самолетна почивка във ваканционен..
* Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 * Ваучерът е валиден за един човека, настанен в стая за двама; 
 * Ваучерът включва: транспорт, 7 нощувки с 7 закуски  и 7 вечери в хотели Marina d'Or Beach 4*/ Gran Duque Hotel 4*;
 * Aко сте използвали услугата за заплащане само на капаро, след закупуването на ваучера се задължавате да доплатите останалата сума в офис на Караджъ Турс, в случай че не сте, ваучерът не подлежи на възстановяване;
 *След закупуването на ваучера се задължавате в срок от 7 дни да се свържете с офиса на Караджъ Турс да сключите договор за организирано пътуване  и да уточните доплащанията към пакета;
 * Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места на тел: 02/ 987 77 00.
 * Ваучерът важи за отпътуване на посочените дати и не подлежи на промяна; За смяна на дата (при възможност) се налага наказателна такса в размер на 30.00 лв. на човек;
 * Самостоятелно пътуващите се настаняват в единична стая срещу доплащане; 
 * Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя; 
 * След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран, използван повторно или връщан в замяна на паричната му стойност; 
 * Снимките илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките й;

Самолетна екскурзия до Лисабон - фениксът на седемте хълма - от 16.10.2017 - 23.10.2017

Дата: 16.10. - 23.10.17
Пакетът включва:

 • Самолетен билет София - Лисабон - София на авиокомпания "Bulgaria air"'                
 • 7 нощувки със закуски и вечери в хотел  „Амазония” *http://www.amazoniahoteis.com/*** в  центъра на Лисабон
 • Групов трансфер летище - хотел - летище
 • Обиколка на Лисабон с екскурзовод на български
 • Медицинска застраховка с покритие 2 000 евро
 • Водач от България по време на цялата екскурзия

Пакетът не включва:
 • Туристическа такса престой в района на Лисабон ако бъде въведена
 • Целодневна екскурзия - Фатима – Назаре - Баталя – Обидош
 • Целодневна екскурзия с високоскоростен влак или автобус до Порто
 • Целодневна екскурзия в най-известните португалски курорти на Атлантическото крайбрежие Кашкайш и Ещорил /8 часа
 • Замъците на Синтра и Кейлуж
 • Разходи от личен характер
Програма:
Ден 1 - понеделник.
Отпътуване за Лисабон в 20.50.Кацане на летище Лисабон в 23.00. Посрещане и трансфер до хотела.Настаняване. Нощувка.

Ден 2 - вторник. Закуска. Обзорна екскурзия на Лисабон /4 часа/: туристическа програма в квартала Белен с основните забележителности на града: Кулата Белен, манастира на Йеронимитите и Паметника на Първооткривателите, главния булевард на Лисабон, Площада на Свободата, старинните квартали Алфама, Байша и площад Росио. Нощувка.

Ден 3 - сряда. Закуска. По желание: целодневна екскурзия с високоскоростен влак  или автобус до  Порто . Вечеря .Нощувка.

Ден 4 - четвъртък. Закуска.
По желание: екскурзия в Двореца Ажуда, Моста 25 април, статуята на Христос, двореца Келуж – Португалския Версай /4 часа/..  Вечеря .Нощувка.

Ден 5 - петък. Закуска. Свободен ден. Вечеря .Нощувка.

Ден 6 - събота. Закуска. Свободен ден. Вечеря Нощувка.

Ден 7 - неделя. Закуска. Целодневна екскурзия в най-известните португалски курорти  на Атлантическото крайбрежие Кашкайш и Ещорил /8 часа/: Посещение на нос Кабо де Рока – най-западната точка на Европа. Свободно време за обяд. Разглеждане на Кралския Дворец в Синтра - удивителна средновековна крепост от 13 век, паметник на ЮНЕСКО. Посещение на замъка Пена. Вечеря . Нощувка.

Ден 8 - понеделник. Закуска. Освобождаване на хотела до 12.00. Оставяне багажа на рецепция. По желание:целодневна екскурзия /9 часа/ в Томар, Баталя, Назаре, Алкобаса и Обидуш . Продължителност на екскурзията: 8.30.ч - до 17.30.ч. Вечеря  Трансфер до летище Лисабон. Излитане за София в 23.50.

Ден 9 - петък. Кацане на летище София в 5.50 ч.

ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците. Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските тарифи на авиокомпанията и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места в авиокомпанията към момента на закупуване на туристическия пакет.

Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

  Плащане за екскурзия:Капаро в размер на 50% от пълната стойност на пътуването (включително летищтни такси и други задължителни доплащания по конкретната оферта), упомената като крайна сума в договора при записванe. Сумата е невъзвръщаема, независимо от датата на анулиране. Пълно плащане е дължимо не-по късно от 30 работни дни преди датата на заминаване.При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.

Офертата е предоставена от " Караджъ Турс Интернешънъл" ООД ,ЕИК: BG131323312 . Срокът за закупуване на оферираната стока/услуга е от 06.06.2017 до 28.09.2017г.. От намалената цена могат да се възползват единствено потребители, закупили минимум един ваучер.

Адрес и контакт:

Караджъ Турс, офис "Продажби"
София, ул. "Уилям Гладстон" 46 Виж на картата
Телефон: 0700 10 403 и 02 980 74 85
E-mail: sales@karacitours.bg

За фирмата: „Караджъ Турс Интернешънъл” е oснована през 1998 г. в Истанбул. Още същата година получава лиценз за туроператор и става членка на ТУРСАБ – понастоящем една от най-големите членки на асоциацията. През 2004 г. „Караджъ Турс Интернешънъл” разширява своята офисна мрежа в България и Турция - Байрампаша, до 2010 г. фирмата вече има 25 офиса и над 200 агенции, които предлагат продуктите й. През 2009 г. става членка на IATA, а година по-късно и на БАТА. През 2011 г., въпреки деликатна пазарна ситуация, „Караджъ Турс Интернешънъл” продължи да се разраства в Сърбия, Македония, Румъния, Гърция и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс Интернешънъл” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари!

Над 50 партньора, над 800 турагента и туроператора ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 50 000 души ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

Компанията Караджъ Турс Интернешънъл ООД e регистриран туроператор и турагент (удостоверение за регистрация N05394 / 28.01.2005 г.), притежаващ застраховка на туроператора (N 15 921 1315 0000501313 при ЗАД "Армеец" с обхват до 26.11.2016г.), член на БАТА-България, ТУРСАБ-Турция.

Работно време на офиса:
понеделник - петък от 09:00, до 19:00 часа,
събота от 10:00, до 16:00 часа, неделя - почивен ден

Коректност на партньора: