цена:

1490 лв.

1 2 3 4
  Детоксикация на тялото на супер цена..   За СУПЕР мацки! Маникюр с воден лак -..
* Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
* Закупувайки един ваучер, Вие получавате мини масажор;
* Ваучерът е валиден до 18.09.2017 г.;
* След закупуването на ваучер е необходимо да направите заявка на 0888 877 165;
* Можете да вземете Вашата покупка от посочен адрес в София или да заявите доставка за Ваша сметка;
* При доставка ползвате 20% отстъпка от куриерската услуга;
* Ваучерът не важи за извършване на услуги, извън посочения период;
* След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно;
* Снимката/ите илюстрират вида на предлаганата стока/услуга и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките на предлаганата стока/услуга.

Обичате ли масажите? Вземте Вашия мини масажор, който ще бъде винаги и навсякъде до Вас! Отпуснете се и забравете за болката и умората!

Вземете сега Вашия малък, лек и лесно преносим вибриращ масажор. Можете да го захраните директно от Вашия компютър чрез USB кабел или с 3 бр. батерии ААА. Мини масажорът е перфектен за релаксация, освобождаване от стреса, спомагане циркулацията на кръвта и отпускане на мускулите.

Мини масажорът вече е добре познат и широко използван по света. Това е едно комплексно устройство, продукт от ново поколение, разработен чрез компютърен дизайн, на базата на съвременните технологии, западната физика и бионика и медицинската практика на Изтока. Основната функция на този продукт е да осъществява вибро масаж в три точки, техника заимствана от акупресурата – чрез трите накрайника, имитиращи човешки пръсти. Действието на масажора е комплексно – съчетава ефекта на натиск с масажиращото действие на ел. вибрациите, с променлива честота и сила, определена от процесорното му управление. По този начин подобрява кръвообращението и метаболизма, лекува хронични болки и помага за преодоляването на остра болка от претоварване или удар, спомага за преодоляването на последиците от хронично главоболие, мигрена, пролетна умора, стрес, повишава тонуса и жизнеността на организма. Използван редовно, подпомага премахването на целулита. -

Размери: 93.4 мм х 88.9 мм х 85 мм
Захранване: 3 бр. ААА батерии, възможност за захранване от USB порт
Тегло: 120 gr
Материал на корпуса: хипоалергична ABS пластмаса
Консумация: 1.3 W

Адрес и контакт:

www.купи-подаръци.com
София, Виж на картата
Телефон: 0888 877 165
E-mail: cohen@gbg.bg

За фирмата: В сайта www.купи-подаръци.com можете да откриете голямо разнообразие от свежи, забавни и полезни предмети: силиконови часовници, светещи тениски, стикери за стена, MP3 плейъри, аксесоари за компютър и какво ли още не! :)

Коректност на партньора: